Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie.


Prášek Jelen na fleky 500ml MR

Jelen - účinný odstraňovač skvrn. Poradí si hravě s fleky od kávy, čaje i make-upu. Nastříkejte prostředek přímo na skvrnu, nechte působit až 10 minut a dál perte jako obvykle – s láskou.

Prášek Jelen na fleky 500ml MR
Cena: 95,59 Kč s DPH
Cena bez DPH:79,00 Kč
Dostupnost:Skladem
Zadejte počet kusů!
Počet kusů musí být mezi 0 a 0!
Obj. kód4152


Jelen na Fleky - Odstraňovač skvrn

Účinný odstraňovač skvrn. Poradí si hravě s fleky od kávy, čaje i make-upu. Nastříkejte prostředek přímo na skvrnu, nechte působit až 10 minut a dál perte jako obvykle – s láskou. Používejte výhradně na oděvy, které nevyžadují chemické čištění. Chraňte všechny kovové části oděvů, knoflíky, zipy i nýtky.

Varování: Způsobuje vážné podráždění očí. Dráždí kůži. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Při podráždění kůže: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.



Pro získání více informací je potřeba se přihlásit !