Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie.


K 25 C N 80 - Kontejner 5 zásuvek napříč 80cm - šedá

Kancelářské kontejnery - Vše uložené a vždy po ruce.
Centrální zamykání, systém STOP-CONTROL, dúkladné osazení ABS hranami.

K 25 C N 80 - Kontejner 5 zásuvek napříč 80cm - šedá
K 25 C N 80 - Kontejner 5 zásuvek napříč 80cm - šedá
Cena: 7 500,79 Kč s DPH
Cena bez DPH:6 199,00 Kč
Dostupnost:Na dotaz
Varianta:
Zadejte počet kusů!
Počet kusů musí být mezi 0 a 0!
Obj. kód474016-8
VýrobceHobis
Materiál
dřevo
Barva
šedá
Rozměry - š/v/h
40x75.5x80cm

Mohlo by Vás také zajímat



Korpus

Základním materiálem korpusů je kvalitní laminovaná dřevotřísková deska o tloušťce 18 mm. Abychom zajistili dlouhou životnost, použili jsme pro horní díl korpusu desku, jejíž tloušťka je 25 mm. Kvalitní ochranou proti poškození je také 2 mm ABS hrana nahorním i spodním dílu korpusu.

Protože jsme si vědomi nároků na zajištění bezpečnosti obsahu kontejnerů, osadili jsme většinu z nich zámky s centrálnímzamykáním. Stačí zamknout jednu zásuvku a současně tak uzamknete i všechny ostatní. Usazením kontejneru na sokl dorovnáme jeho výšku na úroveň stolu, a tím zvětšíme pracovní plochu stolové sestavy.

Zásuvky

Zásuvky jsou z plastu, který je snadno omyvatelný a vhodný pro jednoduchou údržbu. Čela zásuvek jsou vytvořena z kvalitní dřevotřískové desky o tloušťce 18 mm a jsou také vybavena odolnou 2 mm ABS hranou, která garantuje dostatečnou ochranu proti mechanickému i dynamickému poškození. Praktickou součástí vrchní zásuvky je přehledný organizér a prostorové dělící příčky. Vaše tužky, sponky a další kancelářské potřeby budou vždy srovnané. Tyto praktické doplňky můžete dokoupit i samostatně.

Díky integrovanému systému STOP-CONTROL v uzamykacím mechanismu se nemusíte bát převrhnutí kontejneru nebo případného skřípnutí rukou. Systém zaručí, že při otevření jedné zásuvky se ostatní zásuvky automaticky zablokují.

Pozor! U ekonomického modelu K 23 systém STOP-CONTROL ani zámek není.



Pro získání více informací je potřeba se přihlásit !