Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie.


FJ 1200 R - Stůl jedn řetěz rovný - třešeň

Kancelářské stoly FLEX spojují elegantní design a originalitu technického řešení.

FJ 1200 R - Stůl jedn řetěz rovný - třešeň - kov černá
FJ 1200 R - Stůl jedn řetěz rovný - třešeň - kov černá
Vyberte variantu
kov černá
Barva kovu
Cena: 6 890,95 Kč s DPH
Cena bez DPH:5 695,00 Kč
Dostupnost:Skladem u dodavatele
Varianta:
Zadejte počet kusů!
Počet kusů musí být mezi 0 a 0!
Obj. kód473383-7-1
VýrobceHobis
Materiál
dřevo
Barva
barva dřeva
Dekor dřeva
třešeň
Rozměry - š/v/h
120x75.5x80cm
Stoly typ
Pracovní stoly jednací


Pracovní desky

Pracovní desky stolů řady HOBIS Flex jsou tvarovány tak, abyste mohli maximálně využít plochu desky a najít optimální pozici pro monitor svého počítače. Pro zajištění co nejvyššího komfortu jsou v nabídce i rohové pracovní stoly s ergonomicky tvarovanými deskami, které odpovídají normě ČSN EN 527–1.

Pracovní deska stolu má tloušťku 25 mm a je vybavena 2 mm ABS hranou, která stoly pomáhá chránit před poškozením. O kabely od PC či stolní lampy se postará praktická průchodka, která kabely jednoduše svede pod desku. Budete tak mít jistotu, že se kabely nezapletou a nebudou vám překážet při práci. Konstrukce stolů splňuje vysoké nároky na kvalitu a ergonomii (ČSN EN 527–1) a odpovídají tak normám ČSN EN 527–2, ČSN EN 527–3, ČSN 910001 a ČSN 910100.

Podnože

Moderní kovové nohy vás osloví soudobým designem a funkčností. Propojeny jsou teleskopickým kabelovým kanálem, díky němuž je stůl dokonale stabilní i bez pracovní desky. Kromě toho slouží kanál také jako elegantní úkryt pro vedení veškeré kabeláže vašeho PC, která je poté pod plastovým krytem kovové nohy svedena k podlaze. Tento způsob vychází vstříc aktuálním trendům kompletně skryté kabeláže.

Při řazení pracovních stolů k sobě nabízí řada FLEX prvky s úsporným systémem tzv. řetězení.

Samozřejmostí je systém rektifikace, který v případě nerovné podlahy umožňuje výškové dorovnání stolu až o 1,5 cm. Vaše pracovní plocha tak bude vždy dokonale rovná. Na výběr máte tři designově odlišné typy nohou ve dvou barvách – černé a šedé. Plastová výplň je v barvě antracitu.

Montáž

Řada HOBIS Flex nabízí celkem 76 prvků, které díky jednoduchému spojovacímu systému můžete různě kombinovat. Nábytkovou sestavu si tak můžete poskládat přesně podle své potřeby, a navíc ji lze kdykoliv jednoduše doplnit o další prvky. Spojovací systém je totiž automaticky součástí každého prvku. Aby se zásilka dostala bezpečně až do vaší kanceláře, dodáváme stoly demontované v několika samostatných, bezpečně zabalených balících. Součástí každého balení je také přehledný návod.



Pro získání více informací je potřeba se přihlásit !