Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie.


D 3 80 07 L - Skříň polic rolet levá - olše

Skříně DRIVE - důraz na funkčnost a cenu. Pevné police, vstřícná cena, pohledová záda.

D 3 80 07 L - Skříň polic rolet levá - olše
Cena: 5 178
Cena bez DPH:0 Kč
Dostupnost:Cena na dotaz
Varianta:
Obj. kód475019-2
VýrobceHobis
Materiál
dřevo
Rozměry - š/v/h
80x111x40cm
Barva
barva dřeva
Dekor dřeva
olše
Skříně typ
Kancelářské skříně
Skříně typ dveří
roletové


Skříně Drive

Skříně z řady HOBIS Drive jsme navrhovali tak, abychom vyšli co nejvíce vstříc požadavkům na kvalitu a variabilitu úložného prostoru s důrazem na pořizovací náklady.

Materiál pro výrobu skříní pochází výhradně z Evropské unie, a i proto máme dokonalou záruku jeho kvality.

Korpus

V naší nabídce naleznete skříňové moduly o výšce 185 cm, 111 cm nebo 74 cm a o šířce 80 cm nebo 40 cm. Hloubka všech modelů skříní řady Drive je 40 cm (42 cm s dveřmi). Záda, vyrobená z 3 mm silných desek HDF, jsou oboustranně pohledová, takže skříně můžete použít jako prostorový dělící prvek.

Police

Díky polohovatelným 18 mm tlustým policím lze prostor přizpůsobit podle vašich představ. Základní výška úložného prostoru je přizpůsobena výšce standardního šanonu. Protože dbáme na bezpečnost našeho nábytku a vyžadujeme, aby splňoval požadované normy, zabezpečili jsme police proti náhodnému vysunutí.

Dveře

Dveře jsou chráněny 2 mm hranou ABS a osazené jsou kvalitním kováním, na které výrobce poskytuje doživotní záruku. Kromě plných a prosklených dveří vám nabízíme i skříně s roletovým systémem.
Odolné materiály a kvalitní kování pocházející výhradně z Evropské unie, důmyslná konstrukce a přesná výroba jsou zárukou vysoké kvality skříní HOBIS Drive.

Pokud se rozhodnete pro umístění skříní na podlahu, nezapomeňte doobjednat rektifikační nohy, které nejsou standardní součástí objednávky. Na výběr jsou nohy o výšce 3 a 5 cm.

Montáž

Široká paleta 45 prvků vám nabízí mnoho způsobů uspořádání, a vy tak máte možnost přizpůsobit si úložné prostory přesně podle svých potřeb a požadavků.
Aby se zásilka dostala bezpečně až do vaší kanceláře, dodáváme skříně demontované v několika samostatných, bezpečně zabalených balících. Součástí každého balení je také přehledný návod.



Pro získání více informací je potřeba se přihlásit !