Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie.


CP 800 - Stůl spojovací - třešeň

Kancelářské stoly CROSS jsou kombinací vysoké odolnosti a praktické využitelnosti. 

  • Výšková rektifikace
  • Kompletně skrytá kabeláž
  • Kovové nohy varianta 2
CP 800 - Stůl spojovací - třešeň - kov černá
Vyberte variantu
kov černá
Barva kovu
Cena: 2 170,74 Kč s DPH
Cena bez DPH:1 794,00 Kč
Dostupnost:Skladem u dodavatele
Varianta:
Zadejte počet kusů!
Počet kusů musí být mezi 0 a 0!
Obj. kód473160-7-1
VýrobceHobis
Materiál
dřevo
Barva
barva dřeva
Dekor dřeva
třešeň
Rozměry - š/v/h
80x-x80cm
Stoly typ
Pracovní stoly přídavné


Pracovní desky

Pracovní desky stolů řady HOBIS Cross jsou tvarovány tak, abyste mohli maximálně využít plochu desky a najít optimální pozici pro monitor svého počítače. Pro zajištění co nejvyššího komfortu jsou v nabídce i rohové pracovní stoly s ergonomicky tvarovanými deskami, které odpovídají normě ČSN EN 527–1.

Pracovní deska stolu má tloušťku 25 mm a je vybavena 2 mm ABS hranou, která stoly pomáhá chránit před poškozením. O kabely od PC či stolní lampy se postará praktická průchodka, která kabely jednoduše svede pod desku, kde si s nimi poradí chytře zkonstruované držáky. Budete tak mít jistotu, že se kabely nezapletou a nebudou vám překážet při práci. Konstrukce stolů splňuje vysoké nároky na kvalitu a ergonomii (ČSN EN 527–1) a odpovídají tak normám ČSN EN 527–2, ČSN EN 527–3, ČSN 910001 a ČSN 910100.

Podnože

Moderní kovové nohy vás osloví moderním designem a funkčností. Kabely vašeho počítače a další elektroniky, svedené pod pracovní desku, chytře ukryje plastový kryt nohy, kterým lze kabely vést až k podlaze.

Samozřejmostí je systém rektifikace, který v případě nerovné podlahy umožňuje výškové dorovnání stolu až o 1,5 cm. Vaše pracovní plocha tak bude vždy dokonale rovná. Nohy propojuje 18 mm tlustá laminovaná dřevotřísková deska, která zajišťuje stabilitu stolů.

Na výběr máte tři designově odlišné typy nohou ve dvou barvách – černé a šedé. Plastová výplň je v barvě antracitu.

Montáž

Řada HOBIS Cross nabízí celkem 62 prvků, které díky jednoduchému spojovacímu systému můžete různě kombinovat. Stolovou sestavu si tak můžete poskládat přesně podle své potřeby, a navíc ji lze kdykoliv jednoduše doplnit o další prvky. Spojovací systém je totiž automaticky součástí každého prvku. Aby se zásilka dostala bezpečně až do vaší kanceláře, dodáváme stoly demontované v několika samostatných, bezpečně zabalených balících. Součástí každého balení je také přehledný návod.

 


Pro získání více informací je potřeba se přihlásit !