Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

GDPR


Vážení obchodní přátelé,

dne 25.května 2018 vejde v účinnost nařízení Evropské unie 2016/679 (GDPR) upravující podmínky zpracování osobních údajů.


GDPR

Vážení obchodní přátelé,

dne 25.května 2018 vejde v účinnost nařízení Evropské unie 2016/679 (GDPR) upravující podmínky zpracování osobních údajů.
Proto Vás chceme informovat, že provozovatel internetového obchodu velkoobchodvitovec.cz jedná v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č.101/2000Sb.) a Vámi poskytnuté osobní údaje jsou a budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci obchodního případu (objednávky) a zkvalitnění našich služeb.
Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním těchto údajů. Vaše osobní údaje v žádném případě neposkytneme v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje jsou výhradně využity za účelem realizace objednávky a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu, idnetifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému dodání zboží.

Kupující má právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět a to odesláním emailu na                                        velkoobchodvitovec@gmail.com
- požadovat po nás informaci, jaké Vaše údaje zpracováváme
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících zpracováním osobních údajů a obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.